Foto © Leonie Wiers
Foto © Leonie Wiers
Foto © Leonie Wiers
 
 

Hondsrug Drenthe is de ideale bestemming voor jouw vakantie, een dagje uit of een weekendje weg in Drenthe. Met kinderen of zonder, in alle rust of lekker actief… je verveelt je hier nooit. Probeer een van de fietsroutes of ga wandelend de natuur in. Een dagje paardrijden door het bos, over de heide en langs de vennen is ook een bijzondere ervaring. Je kunt hier winkelen, musea bekijken en van de cultuur genieten. Nergens vind je zoveel unieke verhalen als op de Hondsrug.

 
 

Winnaars fotowedstrijd

Onlangs stond op deze plek een oproep om mee te doen aan de fotowedstrijd Mien Plekkie bij de Hunze. Inmiddels zijn alle inzendingen binnen, is de selectie gemaakt en hebben de juryleden zich over de foto’s gebogen. De winnende foto is unaniem gekozen! Ook de winnaar van de publieksprijs is bekend.

En de winnaars zijn…

 
 

De Hondsrug

De Hondsrug is een langgerekte rug in Drenthe en Groningen, die zich van Emmen tot de stad Groningen uitstrekt. De Hondsrug heeft een lengte van 70 kilometer en een gemiddelde hoogte van 20 meter boven NAP. Je bent in een uniek natuurgebied, want de Hondsrug vormt, samen met een deel van het omringende gebied, het enige UNESCO global Geopark van Nederland.

 

Uitgelichte evenementen

 

Bekijk de evenementenkalender

 

Laatste Nieuwsberichten

 

Bekijk de nieuwsberichten

 

 

Vragen of zoek je leuke tips?

Heb je vragen of ben je op zoek naar leuke tips in de omgeving? Op deze website vind je veel informatie. Daarnaast kan je contact opnemen met een Tourist Info Point (TIP), waar onze collega’s je graag verder helpen. Dit kan telefonisch of ga even langs bij een van de kantoren.

 

Zoek een Tourist Info Point

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je hebt je ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Er is iets fout gegaan tijdens het verzenden. Probeer het nog eens.

Hondsrug Drenthe gebruikt je informatie voor het toezenden van nieuwsbrieven, updates en marketing.