Drukwerk
Drukwerk
 
 

Drie jaar op rij is het Hondsrug Drenthe Magazine verschenen. Een prachtig magazine over uiteenlopende onderwerpen en bezienswaardigheden op de Hondsrug. Voor dit jaar is er gekozen om samen met de ander regio’s in Drenthe een gezamenlijke gids uit te brengen met als doel één mooie gids voor heel Drenthe waarin alle regio’s haar highlights kunnen tonen en dit is gelukt!

Om toch de informatie over de Hondsrug te kunnen delen is besloten om tegen de zomer een Hondsrug Drenthe Zomergids uit te brengen. Een mini magazine waarin de aandacht gevestigd wordt op de minder bekende delen van de Hondsrug die minstens zo mooi zijn, zo niet mooier. Een zomergids waarin rekening gehouden wordt met de drukte van afgelopen jaar door de gebieden te belichten die minder bekend zijn, lokale evenementen kunnen worden genoemd wanneer ze door mogen gaan en waar de aandacht gaat naar branches die een beetje extra aandacht kunnen gebruiken. De verhalen over de Hondsrug worden, met mooie illustraties, op verschillende manieren verteld en ook wordt deze keer weer aan de innerlijke mens gedacht, want een lekker recept slaan we zeker niet over. Nieuw zijn dit jaar de puzzels die gemaakt kunnen worden waarmee leuke prijsjes te winnen zijn!

Kortom, een zomerse Hondsrug Drenthe gids voor alle leeftijden en voor iedereen die tijdloze ontdekking wil! Vanaf halverwege juni 2021 te verkrijgen bij de TIP locaties op Hondsrug Drenthe.

Alle hier getoonde magazines, gidsen en boekjes zijn gratis te downloaden.

 

Onze magazines

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je hebt je ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Er is iets fout gegaan tijdens het verzenden. Probeer het nog eens.

Hondsrug Drenthe gebruikt je informatie voor het toezenden van nieuwsbrieven, updates en marketing.