previous arrow
next arrow
Slider
 

Zoek en boek jouw ideale vakantie of weekendje weg

Zoveel te doen, dat lukt nooit in één dag. Blijf dus gerust een nachtje. Wil je wakker worden midden in de natuur? We hebben hier heel veel bos en heide, dus neem je tent of caravan mee en kom lekker naar de camping. Liever een gespreid bedje? Boek een hotel, b&b of vakantiehuisje, alles staat voor je klaar. Kom je gezellig met z’n allen: er zijn talloze groepsaccommodaties en groepshuizen op de Hondsrug. Ook onze bungalowparken zijn een aanrader. Waar je ook slaapt, op de Hondsrug Drenthe overnacht je altijd onder een dak vol heldere sterren. We helpen je op weg met het kiezen van jouw ideale accommodatie.

 

Kom bijzonder overnachten op de Hondsrug Drenthe

 

Wil je wakker worden met een weids uitzicht over de glooiing van De Hondsrug? Of overnacht je liever aan de rand van een mooi brinkdorp of midden in de bossen? In de omgeving van De Hondsrug kan het allemaal Of je nu komt voor je rust of juist actief wilt recreëren, hier vindt je heel veel overnachtingsgelegenheden.

De Hondsrug is de uitvalsbasis om je vakantie te vieren. Vergeet niet te genieten van de mooie zonsop- en ondergangen in het landschap. Een unieke ervaring!