‘Het Digitaal Buffet’ van start!

Op dinsdag 11 oktober was de aftrap van dit programma waarbij veel vrijetijds-, horeca-, en retailondernemers al verschillende ingrediënten aangereikt kregen om met digitalisering binnen hun bedrijf aan de slag te gaan. Digitalisering helpt om de efficiëntie te verhogen en tijd te besparen door handwerk te vervangen. Het is dus een belangrijk deel van de oplossing voor het personeelstekort, waar vrijwel iedere vrijetijdsondernemer mee te maken heeft.

Ga er daarom vandaag nog mee aan de slag met behulp van het programma ‘Het Digitaal Buffet’. Kies uit de uitgebreide menukaart de ingrediënten om jouw bedrijf verder te digitaliseren. Denk aan een quickscan van je social-mediakanalen, praktische trainingen en workshops, 1-op-1 advies met inzet van het expertteam ter waarde van bijna € 1.000 per bedrijf. Meld je snel aan via de website hetdigitaalbuffet.nl.

STOP THINKING, START COOKING!
Meedoen is gratis

Alle gerechten worden aangeboden vanuit Regiodeal Zuid- en Oost-Drenthe en zijn voor vrijetijds-, horeca-, of retailbedrijven in de gemeenten Coevorden, Borger-Odoorn, Hoogeveen, Emmen, Aa en Hunze en Hardenberg.

#digitalisering #slimmerwerken #efficienterwerken