Lancering website Groepen Drenthe

Met de lancering van de nieuwe website van Groepen Drenthe eindigt een intensief traject, dat zich voornamelijk achter de schermen afspeelde. Maar belangrijker; er start een nieuwe fase. De website is ontstaan vanuit een hernieuwde samenwerking tussen ondernemers in de groepensector. Gezamenlijk willen deze ondernemers met gerichte campagnes Drenthe neerzetten als een ideale bestemming voor groepen.

De website geeft een overzicht van de aangesloten accommodaties en uitjes, specifiek gericht op groepen. Door gezamenlijk op te treden moeten de website en bijbehorende campagnes een passend alternatief bieden voor bestaande boekingswebsites. De visuele stijl van de website sluit aan bij de campagnes van Marketing Drenthe, maar is toegespitst op groepen.

Ben je verantwoordelijk voor het organiseren van een familie-uitje? Zoek je een geschikte plek voor een team-meeting? Of een uitdagende locatie voor de schoolklas? Wat je ook zoekt en gaat doen, “dat doe je samen in Drenthe”. Door het aanbod samen te brengen en te ontsluiten op groependrenthe.nl, wil de groepensector zich gezamenlijk profileren. Aankomende periode starten de campagnes om meer groepen naar Drenthe te krijgen.

Groepen Drenthe is bijna 30 jaar geleden opgericht met als doel het delen van kennis en gezamenlijke marketing tussen ondernemers in de groepensector. Met de provincie Drenthe en Marketing Drenthe is een marketingstrategie ontwikkeld die moet leiden tot meer boekingen in de provincie, met de focus op het laagseizoen. Het moet een helder beeld geven van wat Drenthe te bieden heeft aan groepen en bovenal de verbinding en samenwerking tussen ondernemers bevorderen. De campagne is tot stand gekomen via een subsidie van de provincie Drenthe.