Hondsrug Drenthe

Stichting Bestemming Borger-Odoorn zet zich ervoor in om het gebied van de Drentse gemeente Borger-Odoorn op de kaart te zetten door promotie van de toeristische en recreatieve aantrekkingskracht die de omgeving biedt.

Samen met andere partijen organiseert de stichting evenementen om het culturele erfgoed en traditionele gebruiken nieuw leven in te blazen. Zij ondersteunt nieuwe initiatieven door het stimuleren van onderlinge samenwerking binnen de toeristische en recreatieve sector. En helpt mee de Cittaslow status van Borger-Odoorn uit te dragen en te versterken.

Daarnaast is Stichting Bestemming Borger-Odoorn, samen met de Drentse gemeenten Tynaarloo, Aa en Hunze, Emmen en Coevorden, nauw betrokken bij het coördineren van en het geven van bekendheid aan Recreatieve en Toeristische activiteiten op de Hondsrug. Het onderhoud van deze website is daarvan een onderdeel.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0599-638729, onze email is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We wijzen je op onze privacyverklaring.