Slider
 

Hondsrug Drenthe voor ondernemers

 
 

Welkom op hondsrugdrenthe.nl, dé toeristische website waar bezoekers én inwoners van de Hondsrug Drenthe, informatie vinden over alles wat er te doen, te zien en beleven is op de Hondsrug. Denk aan dagjes uit, accommodaties, restaurants, pretparken, natuurgebieden en een complete evenementenagenda.

 
 

Wat kan hondsrugdrenthe.nl voor u betekenen?

Als toeristische, horeca- of recreatieve ondernemer op de Hondsrug kunt u niet ontbreken op de websites van en over Drenthe en de Hondsrug. Organiseert u een evenement? De evenementenagenda geeft uw evenement een enorm bereik. Het aanmelden van een evenement gaat op dezelfde wijze als het aanmelden van een locatie. U kunt zich registreren en/of inloggen via de ondernemerspagina op drenthe.nl. Uw vermelding op drenthe.nl en hondsrugdrenthe.nl is geheel kosteloos.

Inloggen of aanmelden op drenthe.nl

 

Nieuws voor ondernemers

Bekijk alle nieuwsberichten

 

Contact

Uw evenementen en/of bedrijfsvermeldingen kunt u zelf invoeren door het aanmaken van een account (zie bovenaan deze pagina). Nadat u de evenementen en/of bedrijfsvermeldingen heeft ingevoerd, zijn ze binnen ca. 1 uur zichtbaar op de website.

Heeft u vragen aan het adres van hondsrugdrenthe.nl? Neem contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Neem contact met ons op