TIP Borger open na grondige verbouwing

Dit artikel verscheen op maandag 15 april 2019 in Cittaslow Nieuws

Op vrijdag 12 april heropende wethouder Nynke Houwing onder toeziend oog van Amina Schilperoort het TIP aan de Hoofdstraat in Borger. Het gebouw onderging een complete metamorfose. Met het fors ruimere onderkomen en de prachtige aankleding zijn de medewerkers van het TIP helemaal klaar voor het nieuwe toeristenseizoen.

Onder toeziend oog van Coördinator Recreatie & Toerisme Amina Schilperoort verbreekt wethouder Nynke Houwing het lint.

Nieuwe inrichting doet recht aan wat de TIP wil uitstralen

Medewerkers van het TIP zetten samen met de aannemer, installateur en schilder de schouders eronder en klusten er een maand lang flink op los. Nynke Houwing is blij met het nieuwe uitnodigende toeristische trefpunt: “De nieuwe inrichting doet recht aan wat de TIP wil uitstralen. Een gezellig, uitnodigend tref- en beleefpunt. We zijn trots op alle mogelijkheden die dit gebied op toeristisch en recreatief gebied biedt en dat willen we met deze nieuwe TIP laten zien.”

Hier staat gastvrij genieten in een menselijk tempo voorop!

Ook burgemeester Jan Seton nodigt inwoners en bezoekers uit: “Borger-Odoorn is een gemeente met een prachtig aanbod aan natuur en bezienswaardigheden. Kom maar eens binnen en neem de tijd om informatie te halen over deze mooie omgeving en ervaar hoe Cittaslow Borger-Odoorn is. Hier staat gastvrij genieten in een menselijk tempo voorop!”

Artikel en foto © 2019 Gemeente Borger-Odoorn