Avontuurlijke Vaderdagtocht

Ga ook mee met de avontuurlijke Vaderdagtocht op 17 juni a.s. Na afloop ga je een lekker broodje bakken en een heerlijke kop thee maken van zelf geplukte ingrediënten. Speciaal voor Vaderdag wordt er een avontuurlijke tocht georganiseerd op zondag 17 juni a.s.

Stel je staat midden in de natuur en je krijgt trek. Er is geen supermarkt in de buurt. Kun jij dan iets vinden wat je kunt eten? Ontdek wat je allemaal kan eten uit de natuur. Met deze fijne survivaltips kun jij op avontuur in de natuur! Speur samen met de gids van Staatsbosbeheer naar voedsel uit de natuur. Hoe zou jij kunnen overleven als mens in de natuur? En hoe doen onze soortgenoten (zoogdieren) dat? Sprokkel ook je eigen hout om en leer vuur te maken zonder lucifers. Hierop gaan we een lekker broodje bakken en een heerlijke kop thee zelf maken van zelf geplukte ingrediënten. Een uitdagende, leuke tocht voor alle vaders met hun (klein)kinderen. Moeders zijn natuurlijk ook welkom!

Speciaal voor Vaderdag wordt er een avontuurlijke tocht georganiseerd op zondag 17 juni a.s.

De tocht vindt plaats op zondag 17 juni, start om 12.00 uur en duurt 2 à 2,5 uur. De kosten voor deze tocht zijn € 7,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen. Dit is inclusief het kampvuur, het bakken van een broodje en de eigen gemaakte thee. Tip: neem een rugzak en zakmes mee.

Locatie: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen. Vooraf aanmelden via 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl. Kijk voor meer informatie en voor overige activiteiten op de website van Staatsbosbeheer.