Bezoekersonderzoek Marketing Drenthe

Vorig jaar is Marketing Drenthe met het bezoekersonderzoek Drenthe gestart. Dit leverde zowel ons, als de deelnemende accommodaties waardevolle inzichten. Dit jaar gaan ze hiermee door. Daarvoor is jouw hulp nodig.

Leuk dat je er was, kom je nog eens terug?

Het is eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen, is de link naar het onderzoek te verspreiden onder jouw gasten. Dit kan het hele jaar door, aangezien het een continu onderzoek is. Verspreid de link bij voorkeur via je automatische vertrekmail (als je daar gebruik van maakt). Als dit niet kan, verspreid de link dan via je nieuwsbrief, social media of bij het uitchecken. Hoe meer gasten het bezoekersonderzoek invullen hoe betrouwbaarder de uitkomsten. Vorig jaar deden maar liefst 2500 Drentse gasten mee. Er zijn voor jouw gasten leuke prijzen te winnen.

Om nog wat extra aandacht te geven aan het onderzoek worden er vanaf volgende week ansichtkaarten verspreid onder verblijfsaccommodaties in Drenthe met een kort bericht: Leuk dat je er was, kom je nog eens terug? Op de achterkant staat een QR-code naar het bezoekersonderzoek. De ansichtkaarten gaan naar de grotere accommodaties en niet naar de kleine B&B’s. Vandaar dat er ook bij ons, de TIP kantoren, geleverd wordt, zodat kleinere ondernemers er een stapeltje kunnen afhalen. Ondernemers kunnen deze kaart aan hun gasten toesturen, kort na het verblijf.