Dorpenblog: Emmen

De website van Marketing Drenthe is uitgebreid met een Dorpenblog waarin een reeks Drentse dorpen wordt uitgelicht. In deze aflevering is de beurt aan Emmen.

Wist je dat Emmen één van de groenste steden in Nederland is? Het ligt in het oosten van Drenthe, op de rand van de Hondsrug midden tussen de bossen, het veen en de open landschappen. Je hebt er de natuur altijd binnen handbereik. Tegelijkertijd is Emmen zeer stads, met topsportclubs, het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland en natuurlijk WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. In het voormalige esdorp wonen al sinds de prehistorie mensen, en de Romaanse toren van de Grote Kerk stamt uit de 12e eeuw.

drenthe.nl

In deze Dorpenblog over Emmen worden alle kanten van het veelzijdige, voormalige esdorp belicht. Lees alles over de bezienswaardigheden in en net buiten Emmen, zoals het Van Gogh Huis, de Saksische boerderijen, het Atlas Theater, het Veenpark, en natuurlijk het attractie- en dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen. Ook het (overdekte) winkelen wordt belicht, evenals de uiteenlopende terugkerende evenementen en activiteiten. Maar je kunt ook meer te weten komen over gezellig uitgaan en overnachten in Emmen. Lees dus gauw deze nieuwe blog op de website van Marketing Drenthe.