Dorpenblog: Grolloo

De website van Marketing Drenthe is uitgebreid met een Dorpenblog waarin een reeks Drentse dorpen wordt uitgelicht. Ditmaal is de beurt aan Grolloo.

In Grolloo krijg je nooit de blues. Het kleine esdorp op de Rolderrug is populair om de bluesmuziek en horeca, maar ook voor kinderen, sporters en rustzoekers is Grolloo top. Niet voor niets beoordeelde de ANWB het gehele dorp in 2018 als beste uitje in Drenthe. En het oeroude dorp breidt zijn populariteit nog steeds uit. ‘We want more’ is hier dan ook de meest gehoorde kreet. We leggen je graag uit waarom.

drenthe.nl

In deze Dorpenblog over Grolloo lees je alles over de ontwikkeling van het Bluesdorp (denk: Holland International Blues Festival), over Harry Muskee en Cuby & the Blizzards. De blog besteedt aandacht aan de talloze buitenactiviteiten in dit Kinderparadijs en er komen recreatieve en sportieve routes voor groot en klein ter sprake. Maar je kunt ook meer te weten komen over gezellig uitgaan en overnachten in Grolloo. Lees dus gauw deze nieuwe blog op de website van Marketing Drenthe.