Hondsrug Drenthe Magazine 2019

Na een intensieve samenwerking is het de vijf Hondsrug Drenthe gemeenten (Coevorden, Emmen, Borger-Odoorn, Aa en Hunze en Tynaarlo) voor het tweede opeenvolgende jaar gelukt om het Hondsrug Drenthe Magazine uit te brengen. Het blad is in de eerste plaats bedoeld voor de vele toeristen die naar de prachtige Hondsrug komen. Met een lengte van 70 kilometer is er op de Hondsrug zo ontzettend veel te beleven, dat het nagenoeg onmogelijk is om dit in één vakantie te ontdekken.

Zelfs na 44 jaar op de Hondsrug te hebben gewoond, heb ik nog niet alles gezien. Tijdens het maken van het magazine werd mij dit meer dan duidelijk

Het Hondsrug Drenthe Magazine toont de lezer wat er op de Hondsrug te zien, te doen en te beleven is, en maakt dat een terugkeer naar het Hondsruggebied onvermijdelijk is. Voor de ondernemers en inwoners van de vijf Hondsrug Drenthe gemeenten is het magazine minstens zo interessant. “Zelfs na 44 jaar op de Hondsrug te hebben gewoond, heb ik nog niet alles gezien. Tijdens het maken van het magazine werd mij dit meer dan duidelijk”, aldus één van de toeristisch medewerkers.

Klik op de afbeelding om de online versie van Hondsrug Drenthe Magazine 2019 te lezen (PDF 17 MB)

De eerste exemplaren werden op 7 februari j.l. uitgereikt tijdens de Recreatie & Toerisme Beurs in het Brinkhotel, te Zuidlaren. Om het maximale uit de promotie te kunnen halen is een goede samenwerking met Marketing Drenthe belangrijk. De Hondsrug is een uitgestrekt gebied binnen de provincie dat jaarlijks door een groot aantal toeristen wordt bezocht. Met de juiste balans in onze samenwerking streven we ernaar het resultaat nog vele malen te vergroten.

Het Hondsrug Drenthe Magazine 2019 is wederom een publicatie om trots op te zijn, en een goede stap voorwaarts in de onderlinge samenwerking!