Nieuwsbrief december 2020

Lees de volledige webversie van deze nieuwsbrief.

En dan is het einde van 2020 alweer in zicht! Voor iedereen is dit een bijzonder jaar geweest. Niemand kon en kan om Covid-19 heen. En daar waar wij allemaal moesten schakelen op het gebied van familie en vrienden, werk en vrijetijd, ging de natuur onverstoorbaar zijn gang. Het voorjaar ging over in de zomer, daarna kwam de herfst en nu zijn we alweer in de winter aanbeland. Elk jaargetijde heeft zo zijn eigen charme. Zo ook op de Hondsrug in Drenthe, een uniek en authentiek gebied in Oerprovincie Drenthe.

De komende tijd worden we opgeroepen om niet onnodig op pad te gaan. Haal vooral wel even een frisse neus in de directe omgeving om daarna thuis bij de kachel te genieten van warme chocolademelk of een glaasje glühwein. Laten we het thuis vooral gezellig maken en daar waar we kunnen iets doen voor onze naasten en de kwetsbaren in onze samenleving.

Alle Tourist Info Points van Hondsrug Drenthe blijven de komende periode gesloten, maar op deze website lees je uitgebreide informatie over het gebied en zijn mogelijkheden. Ook vind je hier de gegevens van de verschillende TIP kantoren en een actueel overzicht van de openingstijden. Houd dit dus vooral in de gaten. Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen en een goed en gezond 2021! 

Lees de volledige webversie van deze nieuwsbrief.

Meld je aan voor de nieuwsbrief