Boomhut Battle in Grolloo

Drentse bestuurders gaven op vrijdag 7 september symbolisch de aftrap voor de opnames voor het tv-programma ‘de Boomhut Battle’. De bestuurders overhandigden het logo, gekerfd in hout, aan de deelnemende ondernemers.

In het programma ‘de Boomhut Battle’ gaan vier families de strijd met elkaar aan om de mooiste boomhut te bouwen op vier bedrijven in Drenthe. Daarnaast battelen ze tegen elkaar in diverse opdrachten in het Drentse landschap. De opnames voor het programma starten vanaf 8 september.

‘De Boomhut Battle’

‘De Boomhut Battle’ is het vervolg op het programma Boomhut XXL. Met de verhuizing van het programma naar de EO heeft het programma niet alleen een andere naam gekregen, het format is ook anders. Het is een familieprogramma waarin de vier families de boomhut bouwen en met elkaar de strijd aangaan in verschillende opdrachten, waarmee ze punten kunnen verdienen.

Deelnemende campings en bedrijven zijn camping Tolhek in Anderen, camping Drouwenerzand in Drouwen, camping d’ Olde Kamp in Ansen en Joytime Vrijetijdsactiviteiten in Grolloo. Bij Joytime wordt de boomhut verhuurd als bijzondere vergaderlocatie, maar ook als plek voor families of groepen.

Het programma ‘De Boomhut Battle’ is vanaf januari 2019 op zaterdagavond te zien bij de EO op ZAPP (NPO 3). De productie van het programma is in handen van Tuvalu Media.