De Hondsrug, een tijdloze ontdekking

“De Hondsrug, een tijdloze ontdekking”, dat is wat we de bezoekers op de Hondsrug willen laten ervaren. Een authentieke regio, waar vele activiteiten, gezellig sfeer en kwaliteit voorop staan. Een beleving die ervoor zorgt dat gasten graag weer terug komen.

Afgelopen najaar hebben wij samen in 3 sessies, onder begeleiding van New Growth Strategies een Merkactivatieplan gemaakt. We kunnen terugkijken op mooie bijeenkomsten met enthousiaste ondernemers. Lees ook ons eerdere bericht daarover.

In het activatieplan hebben wij onze doelen gesteld op 2025. 2021 is daarbij het jaar van het ‘verstevigen van de basis’. Het linken, duidelijkheid scheppen en waar nodig versterken en keuzes maken van al het moois dat al aanwezig is bij de diverse partners. In het plan staan de doelen en de strategieën vermeld met de te ondernemen acties en door wie. In verschillende groepjes gaan we hieraan werken. Samen met een aantal ondernemers zijn de eerste acties ondertussen genomen.

Zo is er gestart met het verzamelen van alle verhaallijnen in het gebied en wordt de mogelijkheid en haalbaarheid onderzocht wat betreft het maken van een vrijetijdskaart met fiets- en wandelknooppunten van de hele Hondsrug. Ook is er begonnen met het maken van een soort factsheet-achtig product waarop frontoffice medewerkers zoals receptiemedewerkers snel kunnen zien wat er per doelgroep te doen is.

Tevens zijn we gestart met het maken van een echt Hondsrug kwartet. Wij hopen deze in augustus voor de verkoop klaar te hebben. Ondernemers kunnen deze via de TIP’s inkopen voor eigen verkoop.

Wilt u ook helpen het merk Hondsrug lading en bekendheid te geven, neem dan contact met ons op. Alle hulp is welkom!