Discoavond Make-A-Wish Nederland

Cultuurpodium Vanslag Borger, zaterdag 23 november van 21.00 tot 01.00 uur.
Kaarten €15,00 – €25,00 – €35,00 – 50,00

Op initiatief van Anja Seubers, ambassadrice van Make-A-Wish Nederland wordt in Cultuurpodium Vanslag een discoavond georganiseerd met een aantal dj’s. Niet zomaar dj’s, geheel belangeloos verlenen hun medewerking Manuela Kemp, Bert Haandrikman en Nils Achtereekte.

Manuëla Kemp (1963) is zangeres en presentatrice bij Omroep MAX. Elke avond te horen in het programma De Max op NPO Radio 5, dat ze samen met Henkjan Smits presenteert. Manuëla’s hese stemgeluid is zeer kenmerkend en daarom ook op veel platen te horen: ze zong in verschillende bands en maakte daarnaast solo-albums. Manuëla was bovendien te zien in vele televisieprogramma’s. Ze verheugt zich op deze bijzondere avond voor het goede doel.

Bert Haandrikman (1971) is radio-dj. Op NPO Radio 5 -bij Omroep MAX- presenteert hij elke maandag tot en met donderdag zijn lunchprogramma Haandrikman!. Daarvoor presenteerde Bert jarenlang programma’s op NPO Radio 2, waar hij bovendien veertien keer in het dj-team zat van de Top 2000. Bert won twee keer de Zilveren RadioSter. Voor zijn programma Helemaal Haandrikman ontving hij de Gouden RadioRing. Bert voelt zich thuis in Borger. Hij is er geboren en groeide er op.

Nils Achtereekte (1980) houdt zich dag en nacht bezig met muziek en media. In zijn thuisstudio, de radiostudio of ergens op een feest in het land. Daar laat hij de dansvloer dampen van plezier. En dat gaat hij ook doen op deze avond in Borger, samen met Manuëla en Bert.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De entree bedraagt €15,00 of als u wat meer kunt missen €25,00, €35,00 of zelfs 50,00. U weet het, de volledige opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland.