Drenthe Gids 2021

Vol trots kijken wij als Team Hondsrug Drenthe terug op de doorontwikkeling van het Hondsrug Magazine. De afgelopen drie jaren hebben wij dit magazine gemaakt om onze gasten meer te vertellen over het gebied en ons mooie aanbod. En ieder jaar werd deze een stukje mooier. Zeker ook dankzij de inbreng van de ondernemers. Hartelijk dank ook voor de positieve feedback die wij van u mochten ontvangen!

En toch komt er komend jaar een andere uitgave. Een Drenthe Gids in plaats van een Hondsrug Drenthe uitgave. Uit onderzoek van Marketing Drenthe blijkt dat onze gast het liefst een totaaloverzicht heeft en bereid is om tijdens het verblijf vele kilometers vanaf de verblijfslocatie te rijden voor vermaak. Na de vele plussen en minnen te hebben afgewogen is in gezamenlijkheid besloten om de handen ineen te slaan. Een mooie stap in deze provinciale samenwerking.

De toeristisch regisseurs van Zuidwest Drenthe, Midden-Drenthe, de Kop van Drenthe en een collega van Marketing Drenthe maken samen met Team Hondsrug Drenthe nu een uitgave die voldoet aan de wensen van ‘de gast’. De gids ‘Drenthe gids 2021’, met teksten in het Nederlands, Engels en Duits, zal voor aanvang van het nieuwe seizoen verschijnen. Ook voor deze uitgave geldt dat wij onze gasten willen informeren over het gebied, verleiden om er op uit te gaan en bovenal… stimuleren om terug te komen! Alleen nu in een breder verband.

Het promoten van Drenthe als geheel en onze unieke regio in het bijzonder, doen wij samen met u! Om die reden zullen wij u actief om feedback vragen. Hoe ervaart u de doorontwikkeling? Gebaseerd op deze feedback en die van de gasten maken wij gezamenlijk een keuze voor de variant die in onze ogen het gewenste resultaat oplevert.

Begin februari verlaten ruim 100.000 gidsen de drukkerij op weg naar de vele gasten die wij volgend jaar hopen te verwelkomen. Wilt u deze gids ook weer ontvangen voor uw gasten dan vernemen wij dit graag via info@hondsrugdrenthe.nl zodat wij deze voor u kunnen reserveren.