Drouwenerzand ‘Leukste uitje van Drenthe’

Dit artikel verscheen op donderdag 7 maart 2019 in de Asser Courant

Drouwenerzand Attractiepark in Drouwen is het ‘Leukste uitje van Drenthe 2019’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van 2019’.

Vertegenwoordigers van het park ontvingen donderdagavond de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB. Outdoor Klimpark Grolloo in Grolloo kreeg de zilveren award en Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold de bronzen award.

© ANWB

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor het ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal werden ruim 63.000 stemmen uitgebracht.

Drouwenerzand Attractiepark scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2019.

Een greep uit de reacties van onze leden op het winnende uitje: ‘Super leuk en gezellig park, wat nog leuk is qua prijs, om een hele dag met het gezin te verblijven, want zelfs het eten en drinken zit bij de prijs inbegrepen’.

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de negende keer. De Efteling is het ‘Leukste uitje van Nederland 2019’. Kijk voor alle winnaars op anwb.nl/leuksteuitje

© 2019 Asser Courant