Nieuwe cabins op de Hondsrug!

Goed nieuws voor Cabiner fans! De afgelopen weken zijn 3 nieuwe cabins geplaatst in het Nationale Park Drentsche Aa. Dit was met de harde wind en veel regen nog best een uitdaging, maar inmiddels schijnt het zonnetje weer in Drenthe en zijn de nieuwe cabins vanaf begin maart klaar voor hun eerste bezoekers!

Met deze 3 extra cabins kun je nu een trekking maken door een nog groter gebied of gewoon genieten van de nieuwe plekken die prachtig liggen in het Nationale Park. Kijk snel op de boekingspagina!

Check beschikbaarheid

Nieuwe partners en outdoor gear

Cabiner is een samenwerking aangegaan met de outdoor merken Salomon en Patagonia, en is trots dat een missie om mensen en natuur met positieve impact te verbinden deze vooruitstrevende merken ook aanspreekt.

Salomon heeft een serie Outline GTX wandelschoenen ter beschikking gesteld. Patagonia verzorgt Calcite, wind- en waterdichte jassen (niet onhandig in de natte perioden), truien en een aantal rugzakken. Deze toffe nieuwe gear is binnenkort kosteloos te leen voor de Cabiner gasten!

Een avontuur cadeau

Soms wil je iemand iets écht bijzonders geven. Geen spullen, maar een mooie ervaring, die impact maakt of een fijne herinnering achterlaat. Met de Cabiner cadeaubon geef je een bijzonder avontuur in de natuur cadeau. Cabiner maakt van de bon een mooi pakketje compleet met wandelkaart.

Cadeaubon bekijken