Nominatie Dutch Marketing Award 2020

Hoera! Marketing Drenthe is genomineerd voor een Dutch Marketing Award!

Ook jij bent genomineerd…

De marketing van Drenthe doen we samen. Dat is ook de jury van de Dutch Marketing Awards opgevallen. Daarom nomineert zij Drenthe voor de prestigieuze Dutch Marketing Award in de categorie internal branding. Een vakprijs van het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA), het Platform innovatie in Marketing (PIM) en het vakblad Adformatie.

Drenthe een bijzonder geval

Normaal gesproken worden organisaties genomineerd waarvan de medewerkers het merk ‘van binnenuit’ tot leven brengen. De medewerkers maken in hun gedrag waar wat het merk belooft. Omdat wij in Drenthe de marketing van onze mooie provincie samen doen, zijn we dus allemaal genomineerd! Alle bedrijven en organisaties die het merk Drenthe, Oerprovincie van Nederland ‘leven’.

We doen het goed

Drenthe is genomineerd omdat we met z’n allen het merk op een consistente manier naar buiten brengen en onze gasten dit herkennen. Daarnaast vindt de jury ‘Drenthe, Oerprovincie van Nederland’ een relevante, onderscheidende en geloofwaardige positionering. Een positionering die verankerd is in het DNA van onze provincie.

Duimen maar

Voor deze nominatie hebben wij een dossier opgestuurd over de marketing van Drenthe. De volgende stap is een bezoekje van de jury. Zij komen op 4 maart naar onze provincie. Dan zetten wij natuurlijk ons beste beentje voor. Naast Drenthe kunnen ook Dance4life, Young Capital en Image Builders de prijs in de wacht slepen. Vrijdag 26 maart weten we het. Dan reizen we af naar Amsterdam. Hopelijk mogen we dan, mede namens jou, de prijs in ontvangst nemen. Afgelopen drie jaar is de prijs gewonnen door Transavia, We Fashion en Hallmark.

Vier jij met ons mee?

In Drenthe zijn we vaak lekker nuchter en bescheiden. Maar we mogen ook trots zijn! Samen kunnen we onze nominatie vieren, door het zichtbaar te maken. De afbeelding hieronder kun je gratis downloaden en delen via je social media kanalen.

Afbeelding downloaden

Lees ook het officiële bericht op de website van Marketing Drenthe.