Stoer buitenspelen!

De Drentse natuur is één grote speeltuin. En dat geldt zeker ook voor de Hondsrug. Achter elke boom schuilt een nieuw avontuur. Kom lekker ravotten en spelen. Klim in bomen, slinger aan een touw over het water of bouw een gave hut. Ga samen op avontuur en maak mooie herinneringen. Drenthe en de Hondsrug zijn ervoor gemaakt. Gebruik onze handige kaart Stoer buitenspelen — Hondsrug Drenthe om de leukste plekken te vinden waar je buiten kunt spelen in de Oerprovincie van Nederland. Vink jij ze allemaal af?

Benieuwd naar wat er nog meer te doen is in Drenthe? Kijk dan op drenthe.nl, waar je een schat aan informatie vindt over dagjes uit, leuke musea of waar je lekker kunt slapen. Slaap bijvoorbeeld eens in een boomhut of in een huisje in de natuur. En vergeet niet de evenementenkalenders te bekijken, zodat je niets mist van de stoerste evenementen in Drenthe en op de Hondsrug:

Van de 52 hunebedden in Drenthe vind je het grootste deel op de Hondsrug. Vind jij ze allemaal? Wil je de regio eens van een andere kant bekijken, klim dan naar grote hoogtes en kijk uit over de toppen van de bomen. Ontdek deze stoere uitjes en kijk of jij het aandurft. Ook op de kaart: Gratis speellocaties, Erop uit in de natuur, Uitkijktorens, Waterpret, Betaalde uitjes.

Wist je dat hunebedden de oudste monumenten van Nederland zijn?