Een Tijdloos Kwartetspel

Spelenderwijs het verhaal van Hondsrug Drenthe ontdekken? Hoe kun je beter de Hondsrug ontdekken dan met een oer-Hollands kwartetspel! Met die gedachte heeft team Hondsrug Drenthe het Hondsrug Drenthe kwartetspel gemaakt.

Met maar liefst 9 verschillende categorieën, variërend van musea tot waterpret en van uitkijkpunten tot ‘bekende’ gezichten, krijgt de speler in korte tijd een beeld van alles wat de Hondsrug te bieden heeft. Het kwartetspel biedt voldoende inspiratie voor het bezoeken van de leukste plekjes op de Hondsrug. De diverse weetjes zorgen voor een leerzaam en gezellig spel voor het hele gezin! De locaties van de speelkaarten uit het kwartetspel zijn terug te vinden op de bijgeleverde beleefkaart van Hondsrug Drenthe, die ook los van het kwartetspel te gebruiken is.

“Een leuk, gezellig en leerzaam kwartetspel dat de hele regio laat zien. Het inspireert bezoekers en inwoners om nog veel meer van de regio te gaan zien. We hadden zelfs een schoolklas op bezoek die het kwartetspel meenam voor in de les. En dan is het spel ook nog eens gemaakt door een jong en dynamische bedrijf uit de regio.”

Amina Schilperoort, Toeristisch regisseur gemeente Borger-Odoorn, namens team Hondsrug Drenthe

Het Hondsrug Drenthe Kwartelspel is ontwikkeld in samenwerking met White Goblin Games uit 2e Exloërmond. Een lokale ondernemer met een vooraanstaande positie op de spellenmarkt in de Benelux en bekend van o.a. de prijswinnende spellen Qwixx, Codenames en MicroMacro (winnaar van het Speelgoed van het Jaar 2021 in de categorie Familie).

Het Hondsrug Drenthe kwartetspel is te verkrijgen bij de Tourist Info Punten in de gemeenten Borger-Odoorn, Emmen en Coevorden en bij diverse winkels en horecabedrijven of via de webshop.

Op deze website vind je meer informatie over het Hondsrug Drenthe kwartetspel. Neem contact met ons op in geval van verdere vragen.