Uitnodiging vervolg Borger-Oost

Onderstaande brief is op 7 november verzonden aan de bewoners van Borger-Oost, met als onderwerp “Uitnodiging vervolg vernieuwing Borger-Oost.”

Beste bewoner,

Op donderdagavond 14 maart en dinsdagavond 9 juli hebben inwoners van Borger-Oost en andere belangstellenden gesproken over mogelijkheden voor de nieuwe inrichting van het gebied Borger-Oost. In deze brief ontvangt u een uitnodiging voor het vervolg.

Tijdens de eerste bijeenkomst kon men in een schetskamer zelf plannen uittekenen. Deze en later ingediende plannen zijn verzameld en in kaart gebracht. Het schetsontwerp voor Borger-Oost is klaar. Nu is het tijd voor de volgende stap.

Donderdagavond 21 november 2019 willen wij verder praten over de plannen. Van 19.00 tot ca. 21.00 uur bent u van harte welkom in MFA Het Hunzehuys in Borger, om uw ideeën voor Borger-Oost in te brengen en mee te praten.

Uitgangspunt van de avond is de tekening en presentatie van Royal Haskoning DHV. Wij horen graag wat u hiervan vindt. Alle informatie over het project vindt u op de Borger-Oost projectpagina.

Bel of mail ons gerust als u vragen hebt over deze avond. Dat kan naar Aries Kuiper, via telefoonnummer 14 0591, of via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Aries Kuiper, projectleider Borger-Oost

 

Project Hunzevallei

Borger-Oost overzicht